Tandblekning

Det viktigaste är förstås att hålla sina tänder och tandkött friska men vill man få ett ännu finare leende så kan det vara aktuellt att bleka tänderna. Det finns idag många olika sätt, antingen går man till en tandläkare och får det gjort eller så köper man en tandbleknings-kit så man själv kan bleka sina tänder hemma. Kostnaden för detta är generellt sätt lägre än att gå till tandläkaren och göra det hos dom, idag finns det hemma-kit som faktiskt är fullt dugliga.

Easewhite har ett erbjudande där man får ett komplett paket från endast 299 kr, läs mer genom att klicka på annonsen nedan.

Easewhite säljer fyra olika paket för tandblekning, Regular, Regular Plus, Instant och Instant Plus. Regular föryngrar ditt leende och motverkar missfärgningar och åldersfläcker och gör effektivt dina tänder vitare. Tänderna kommer att bli vitare efter bara några timmars behandling. Regular Plus är samma paket föutom att du får en extra tub blekningsgel.

Instant paketet är extra effektivt för snabbare behandling, slutresultatet blir dock detsamma d.v.s. vitare tänder men på kortare tid än med Regular-paketet. Instant Plus är precis samma formula men du får en extra tub blekningsgel.

Dentaworks har även dom olika paket för tandblekning hemmavid, enligt deras hemsida så blir resultatet lika bra som om du får det gjort hos tandläkaren och dessutom är deras tandblekningsgel 100% fri från ämnen som Glycerin och TEA (TriEtanolAmin). Ett blekningspaket kostar 395 kronor eller 495 kronor beroende på hur många behandlingar du vill ha. Vi  du läsa mer om deras produkt och beställa så kan du klicka på annonsen nedan.